MAATWERK WEBSITES

Traineeplatform

DE OPDRACHT

– 01

Het concept

Een onderscheidend logo uit zich niet alleen in de letters, maar ook in het gebruik van kleuren. Doordat persoonlijkheid hoog in het vaandel staat is er voor gekozen de kleur blauw veel terug te laten komen in de uitstraling. Blauw is namelijk de kleur van vertrouwen. Op de website is het logo te vinden in diapositief om extra op te vallen.

– 02

Responsive webdesign

In de wereld van traineeships aanbieders zijn er veel concurrenten. Daarom is het van groot belang om de website een onderscheidend karakter te geven en de bezoeker te voorzien van alle informatie die hij of zij kan gebruiken. Doordat de doelgroep met name afstudeerders of pas afgestudeerden zijn, zijn zij veelal onderweg. Daarom is er extra aandacht gestoken in zowel de website weergave op de laptop als op de telefoon. Op deze manier is de gewenste informatie (of het nu trainingen of vacatures zijn) ten alle tijden snel te bereiken via de website.

– 03

SSL Certificaat

Vanaf 25 mei 2018 wordt het gebruik van een SSL certificaat verplicht voor websites waarbij bezoekers hun gegevens achterlaten. Met name voor vacature sites kan dit gevoelige informatie betreffen. Om deze reden wordt alle ingegeven informatie vertrouwd verstuurd via een SSL certificaat.

– 03

Het resultaat

Benieuwd naar het resultaat van de website? Je kunt de website bekijken via https://traineeplatform.nl

Home » Work » Traineeplatform