MAATWERK WEBSITES

Technalion

DE OPDRACHT

– 01

Logo

De hexagon (zeshoek) is technisch gezien de sterkst ruimtelijke vorm. Daarnaast is het een vorm die veelal terugkomt in de natuur waarbij ‘verbinding’ centraal staat. Denk aan bijvoorbeeld een honingraat. Doordat Technalion zich richt op technisch personeel én verbinding 1 van de belangrijkste pijlers is, was gebruik van de hexagon de juiste keuze. In het logo zijn ook drie ‘t’s te vinden. Dit staat voor de belangrijkste dienst van Technalion, namelijk de “Technalion Talent Tracker”. Kortom, de belangrijkste onderdelen en waar Technalion voor staat komen terug in dit logo.

– 02

Stijl

Het Hexagon-symbool (de zeshoek) wordt doorgetrokken over de gehele website. Zo is dit te vinden in de diverse foto’s, vacature-pagina’s en in het menu. Er is gekozen voor de toegankelijke kleuren blauw en oranje om vertrouwen te versterken. Daarnaast is er gekozen om bij binnenkomst een video te tonen in dezelfde huisstijlkleur blauw. De video is een moment-opname van een van de vacatures die worden aangeboden, namelijk een technisch ingenieur.

– 03

Responsive

Veel gebruikers bekijken websites tegenwoordig mobiel of op een tablet. Met name in de vacature en werving&selectie branche zien we dat het mobiel-gebruik zeer hoog ligt. Het is daarom onmisbaar om deze website te optimaliseren voor ieder beeldschermformaat. Zo is ook de website voor Technalion in responsive design.

– 04

Vacatures

De recente en meest belangrijke vacatures worden weergeven op de hoofdpagina. De vacatures worden als een honingraat (=verbinding) weergeven ter versterking van het logo en het karakter van de onderneming.

– 05

Google PageSpeed

Google PageSpeed Insights analyseert de content van een webpagina en genereert vervolgens suggesties om die pagina sneller te maken. Een snelle website helpt mee aan een betere vindbaarheid op Google.

Laatste check: 20 augustus 2019

Benieuwd naar het resultaat van de website?

Ga naar technalion.nl

Home » Work » Technalion