MAATWERK WEBSITES

SMIDDESIGN

DE OPDRACHT

– 01

Het concept

Een grote wens van de opdrachtgever was een website die onderscheidend is van de concurrentie. Na deze te hebben bekeken en geanalyseerd te hebben zijn wij begonnen met een concept ontwerp. Het eerste wat meteen opvalt is dat het menu zich aan de linkerzijde van de website bevindt in plaats van aan de gebruikelijke bovenzijde. Dit geeft meteen een andere beleving…

– 02

De uitvoering

Doordat de doelgroep van SMIDDESIGN zich niet alleen beperkt tot de consument is er veel aandacht gestopt in hoe de website gelezen kan worden. Zo hebben wij de website in drie lagen van bezoekerservaring opgebouwd.

De eerste laag heeft betrekking op het ‘lekker maken’ van de bezoeker. Dit is gedaan door veel gebruik te maken van afbeeldingen van de mooie projecten die SMIDDESIGN heeft gerealiseerd.

De tweede laag is wanneer men op een project of dienst klikt en hier meer informatie kunnen vinden over het product op de foto’s. Dit is de laag dat de geïnteresseerde consument contact op neemt voor een offerte of gesprek.

De derde laag is besteed aan de architect, aannemer of bouwbedrijf die graag SMIDDESIGN inhuren. Zij worden eerst getriggerd door de projecten en toepassingen, maar kunnen na stap twee voor hun specifieke brochures en productinformatie downloaden per product.

– 03

Responsiviteit

Uiteraard is de website ook geschikt gemaakt voor mobiel gebruik. Onder andere doordat SMIDDESIGN ook terug komt op diverse externe (nieuws)kanalen, social media en blogs is het van belang dat deze bezoekers dezelfde fijne ervaring behouden wanneer ze op het apparaat kijken waarop ze doorklikken. Op het moment zijn zelfs 25% van de bezoekers afkomstig van mobiele apparaten.

– 04

Het eindresultaat

De website biedt de bezoeker een duidelijk overzicht, of het nu een particulier of een architect is. De mooie projecten die SMIDDESIGN gerealiseerd heeft door de jaren heen komen duidelijk naar voren en ligt alle informatie die je nodig hebt binnen handbereik.

Benieuwd naar het resultaat van de website?

Ga hier naar smiddesign.nl

Home » Work » SMIDDESIGN