MAATWERK WEBSITES

PAR Juristen

DE OPDRACHT

– 01

Het concept

Op basis van het bestaande logo van PAR Juristen zijn we bij Mediamindz gaan nadenken hoe we de website konden vormgeven. Hierbij zijn we gaan denken: hoe kan het anders? De karakteristieke zwarte hoeken van het logo zijn hier bij als uitgang punt genomen.

– 02

De stijl

Het logo is ook de leidende factor geweest toen de stijlbepaling heeft plaatsgevonden. De geometrische uiting van het logo is door de hele website te zien in de vorm van driehoeken. Ook de gele kleur in het logo is verwerkt in verschillenden accenten op de website, zodat het eenheid uitstraalt.

– 03

Responsive

Een groot deel van de internetgebruikers tegenwoordig bezoekt websites via de mobiel. Het is daarom van essentieel belang dat alle websites tegenwoordig ‘responsive’ zijn. Dit betekent dat de website altijd mee-schaalt, hoe groot of klein je scherm ook is. Ook bij PAR Juristen is hier nauwkeurig aandacht aanbesteed, zodat de bezoeker altijd de meest optimale ervaring krijgt van de website.

 

– 04

Google PageSpeed

Google PageSpeed Insights analyseert de content van een webpagina en genereert vervolgens suggesties om die pagina sneller te maken. Een snelle website helpt mee aan een betere vindbaarheid op Google.

Laatste check: 20 augustus 2019

Benieuwd naar het resultaat van de website?

Ga naar https://www.parjuristen.nl/

Home » Work » PAR Juristen