BRANDING

Met Veerle

DE OPDRACHT

– 01

Het logo

In het logo hebben wij uiteraard de gewenste kleuren verwerkt. Omdat de klant een modern en stijlvol logo wenste hebben wij gekozen voor een strak vormgegeven beeldmerk met de initialen van het bedrijf gecombineerd met de volledige naam in een dun lettertype. Het geheel gevormd in een vierkant petrol gekleurd vlak.

– 02

Het visitekaartje

Het visitekaartje volgt geheel de stijl van het logo. Om het visitekaartje een extra effect mee te geven hebben wij de voorkant voorzien van een UV hoogglans vlak, dat precies het petrol vierkant omvat. Daarmee krijgt het kaartje een luxere uitstraling.

– 03

De website

De website was de grootste uitdaging. Onderscheidend te zijn was het doel. Dus wij hebben marktonderzoek gedaan en daarna vanuit een blanco canvas begonnen met ontwerpen. De website heeft een uitstraling van een soort portfolio. Grote foto’s van gerealiseerde projecten gecombineerd met sfeerfoto’s als achtergronden. De inhoud gevat in strakke, overzichtelijke blokken, die ook goed tot uiting komen op smartphone en tablet.

– 04

De beoordeling

Neem een kijkje op de website van Met Veerle en zie het resultaat.
Al met al was dit een mooie opdracht, die ook geheel naar tevredenheid van de klant is.

De waardering van Veerle Savelkoul (eigenaar Met Veerle):
“Ik heb de heren van MediaMindz leren kennen als gedreven en gepassioneerde personen. Meteen al vanaf het begin was er een goede klik en raakten ze de juiste snaar met hun concepten. Het logo, de kaartjes en de website vindt ik echt goed gelukt en hier sta ik dan ook volledig achter. De complimenten aan MediaMindz!”

Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem contact met ons op en wellicht kunnen wij ook iets voor u betekenen!

Home » Work » Met Veerle