MAATWERK WEBSITES

MarcCain

DE OPDRACHT

– 01

De stijl

Voor MarcCain hebben wij een unieke stijl voor de website ontworpen. De stijl is gebaseerd op de look & feel van MarcCain, toch heeft het een eigen ‘magazine-stijl’ karakter gekregen. De vormgeving van de website kan worden getypeerd als creatief, uitgesproken en exclusief. Er is veel aandacht besteed aan ieder detail van de website om de juiste uitstraling te verkrijgen. De ‘omslag’ van de website kan zowel voorzien worden van een video als een afbeelding om zo diverse campagnes naar wens te belichten.

– 02

Responsive

Veel gebruikers bekijken websites tegenwoordig mobiel. Het is daarom onmisbaar om je website te optimaliseren voor elk beeldschermformaat. Zo is ook de website voor MarcCain in responsive design zodat de bezoeker de site ook gemakkelijk vanaf de bank kan bekijken!

– 03

Lookbooks & terugblikken

Andere onderdelen die de website compleet maken zijn onder andere lookbooks om de nieuwste collecties te tonen, terugblikken op events voorzien van een fotogalerij en ‘upcoming’ events voor modeshows.

– 04

Twee locaties

De website heeft betrekking op twee verschillende vestigingen van MarcCain: Maastricht en Laren. Elke locatie heeft daarom een eigen pagina met een ander eigen gewenst design. Op deze pagina is informatie te vinden over de winkel en het team.

– 05

Reserveren

Op de website van MarcCain is het eveneens mogelijk om kleding te reserveren. Met behulp van een reserveringsformulier kan de klant haar gewenste kleding vastleggen op de gewenste locatie.

– 06

Google PageSpeed

Google PageSpeed Insights analyseert de content van een webpagina en genereert vervolgens suggesties om die pagina sneller te maken. Een snelle website helpt mee aan een betere vindbaarheid op Google.

Laatste check: 20 augustus 2019

Benieuwd naar het resultaat van de website?

Ga naar cainco.nl

Home » Work » MarcCain