MAATWERK WEBSITES

Loven Services

DE OPDRACHT

– 01

Opdracht

De oude site van Loven Services was toe aan een nieuw, moderne, uitstraling. Met deze vraag klopte Loven Services aan bij MediaMindz. Een belangrijk onderdeel van de nieuwe website was dat de beelden gingen spreken en deze de basis gingen vormen van de site.

– 02

Uitstraling

Er is een moderne site ontworpen waarbij de focus ligt op de mooie projecten die Loven levert. Er is veelal gebruik gemaakt van de huisstijl door de ‘hoek’ in het logo te gebruiken bij onder andere het menu en project-titels. Daarnaast komt de rode kleur veelal terug, maar is er aandacht besteed om dit niet te laten afleiden van de afbeeldingen. Om de afbeeldingen eruit te laten springen is er ook voor gekozen om in de basis te werken met grijstinten.

– 03

Mobiel / responsive design

Niet alleen op grote schermen, maar ook op de telefoon is het belangrijk dat de website dezelfde uitstraling hanteert: rustig, modern en de afbeeldingen moeten het woord doen. Ook is het menu gemakkelijk te navigeren om de site zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken op de telefoon.

– 04

Portfolio / projectoverzicht

De vraag om beelden te laten spreken kwam niet zomaar vanuit Loven. Doordat zij fantastisch mooie projecten afleveren willen zij deze met trots laten zien. Daarom hebben wij aandacht besteed om de portfolio-pagina zo overzichtelijk mogelijk te maken om deze mooie projecten “eruit te laten knallen”.

– 05

Google PageSpeed

Google PageSpeed Insights analyseert de content van een webpagina en genereert vervolgens suggesties om die pagina sneller te maken. Een snelle website helpt mee aan een betere vindbaarheid op Google.

Laatste check: 20 augustus 2019

Benieuwd naar het resultaat van de website?

Ga naar loven-services.nl

Home » Work » Loven Services