BRANDING

De Kabath vastgoedbeheer

DE OPDRACHT

– 01

Logo

De Kabath doorging een fusie van de Kabath vastgoedbescherming B.V. en de Kabath vastgoedbeheer B.V. in de Kabath vastgoedbeheer B.V. (dKVb). Hierbij hoort natuurlijk ook een nieuw jasje in de vorm van een nieuw logo, website en huisstijl.
De Kabath is bijna 30 jaar werkzaam als leegstandsbeheerder en is gevestigd in Arnhem. Zij doen onder andere leegstandsbeheer, vastgoedbeheer, beveiliging, projectbegeleiding en placemaking. Hierbij hechten zij waarde aan een persoonlijke aanpak, transparantie en een goede bereikbaarheid.

De Kabath wilde graag een upgrade van de huisstijl inclusief het logo. Over de vormgeving van het logo is zorgvuldig nagedacht, zo beelden de letters dKVb een skyline uit. Ook over het lettertype is goed nagedacht, zodat het geheel de juiste uitstraling kreeg.

– 02

Zakelijk drukwerk

Naast het nieuwe logo moesten er natuurlijk ook visitekaartjes, briefpapier en enveloppen komen in de nieuwe huisstijl. Het is namelijk belangrijk om deze de zelfde stijl en uitstraling mee te geven.

– 03

Promotie

Naast het zakelijke drukwerk was er ook de vraag of er posters, spandoeken een rollup banner en advertenties gemaakt konden worden. Het is belangrijk om herkenbaar te zijn, daarom werden er posters en spandoeken ontworpen die bij panden van de Kabath opgehangen konden worden. Ook zijn er twee verschillende advertenties ontworpen voor in een plaatselijk magazine.

– 04

Website

De Kabath wil de ook graag een nieuwe website, ook met het nieuwe logo en in de nieuwe huisstijl. Deze website moest op een overzichtelijke manier weergeven wat de diensten van de Kabath zijn. Een ander belangrijk aspect was het weergeven van het dynamische woningaanbod. De website is geheel in responsive design.

– 05

Bestickering bestelbus

 

Het unieke aan het ontwerp van deze bestelbus, is dat er een combinatie is gemaakt tussen matte en glanzende bestickering. Het grijs in het ontwerp is mat en het oranje van het logo van dKVb is hoogglans, wat het een uniek geheel maakt.

– 06

Google PageSpeed

Google PageSpeed Insights analyseert de content van een webpagina en genereert vervolgens suggesties om die pagina sneller te maken. Een snelle website helpt mee aan een betere vindbaarheid op Google.

Laatste check: 20 augustus 2019

Benieuwd naar het resultaat van de website?

Ga naar dekabath.nl

Home » Work » De Kabath vastgoedbeheer