Ons persoonlijk leren kennen?

Wij zijn MediaMindz

Leuk dat we jou nieuwsgierig hebben gemaakt naar wie wij zijn!

Wij zijn MediaMindz. Een bron van kennis van online marketing, webdevelopment, appdevelopment en grafische vormgeving. MediaMindz is in 2017 opgericht door de samensmelting van twee bedrijven met bij elkaar 12 jaar kennis en ervaring. Graag laten wij jou kennis maken met ons team:

Patrick Evers

Concepten & Grafische vormgeving

Van jongs af aan al passie voor grafisch vormgeving. Patrick weet in zijn ontwerpen een goed evenwicht te brengen tussen doelgroep en opdrachtgever, waardoor al zijn ontwerpen meer dan goed worden ontvangen bij het juiste publiek.

patrick@mediamindz.nl

 

 

Vincent Vink

Online marketing & Webdevelopment

Door de kennis van online marketing direct toe te passen in de ontwikkeling van websites, zorgt Vincent er voor dat bedrijven direct klaar worden gestoomd voor betere online vindbaarheid. Wij denken op deze manier graag een stapje verder.

vincent@mediamindz.nl

 

 

Joey Hansen

Videograaf & Storyteller

Het liefst vertelt Joey de hele dag verhalen. Hij doet dit dan ook in combinatie met zijn grootste passie; film. Joey kan zich goed inleven in wat de klant wil vertellen en vertaalt dit naar beeld.

joey@mediamindz.nl

 

Michel Raeven

Software- & appdeveloper

De kennis van procesoptimalisatie en boekhouding in combinatie met software- en appdevelopment zorgt er voor dat Michel snel de juiste oplossing vindt voor bedrijven als het gaat om een soepel verloop van het bedrijfsproces.

michel@mediamindz.nl

Home » Wij zijn MediaMindz