Wat wij doen

Vormgeving en branding

Als specialist over jouw vakgebied weet je precies wat jij gaat doen om ervoor te zorgen dat hetgeen jij aanbiedt beter is dan dat van de concurrent. En door goede kwaliteit te bieden en uitstekend voor je klanten te zorgen ga jij het onderscheid maken! Op die manier verkoopt jouw product of dienst zichzelf wel toch?

Nu is het niet zo dat we jou uit de droom willen halen maar helaas zorgt goede kwaliteit niet direct ook voor goede verkopen. Zeker als je net begint zal je echt je best moeten doen om naamsbekendheid te krijgen. Maar ook als je meer tot de gevestigde orde behoort zal je continu moeten werken om in the picture te blijven, letterlijk en figuurlijk. En dat is zeker niet gemakkelijk. Want welke snaar moet je nu raken om ervoor te zorgen dat jouw visie naar voren komt en wat zorgt ervoor dat het gevoel dat mensen bij jouw bedrijf/product/dienst krijgen wordt omgezet tot verkopen? Nodig jezelf bij ons uit en laat ons jou vertellen hoe wij die snaar voor je gaan vinden en hoor dan ook meteen hoe deze kan gaan klinken. Wij zijn benieuwd!

Een sterke identiteit

Een sterke identiteit begint met een goed en sterk logo. Dit zorgt voor de directe herkenbaarheid van het bedrijf. De vormen en kleurstelling zijn daarbij essentieel. Veelal leidt eenvoud tot de krachtigste logo’s. Wij stellen ons tot doel, dat uw logo volledig strookt met uw corporate indentity. Mochten de eerste concepten niet meteen bevallen dan gaan we door tot we het perfecte logo hebben ontworpen.
Onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn het logo en uw huisstijl. Door een uniform gebruik van kleuren en vormen in visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, enzovoorts zorgen wij ervoor, dat deze match tot in detail klopt.
Bekijk gedrukte media voor al onze mogelijkheden qua zakelijk drukwerk.

Onderscheidend en uniek

Al onze ontwerpen zijn uniek. Doordat wij onze ontwerpen in samenspraak doen met de opdrachtgever durven wij een 100% tevredenheidsgarantie te geven over de gemaakte ontwerpen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
info@mediamindz.nl

Home » Wat wij doen » Vormgeving en branding