Wat wij doen

Videomarketing

Video wordt steeds meer geconsumeerd op het internet. Zo veel zelfs dat het al jaren het overgrote deel van al het internetgebruik voor haar rekening neemt. En waarom ook niet? Een verhaal komt pas echt tot leven wanneer je elementen kunt gebruiken van zowel video als audio.

Script

Elke video begint in je hoofd. Om er voor te zorgen dat het beeld in je hoofd zo perfect mogelijk naar een duidelijk verhaal vertaald wordt, schrijven we eerst een script. Hierdoor zorgen we dat we precies datgene vertellen wat jij denkt.

Storyboard

Naast een script schetsen we ook de video ruw uit van te voren. Dit noemen we een storyboard. Dit zorgt er voor dat we precies weten welke beelden we willen schieten zodat de video zo probleemloos mogelijk verloopt. Ook kunnen we op deze manier perfect met jou afstemmen hoe de video gaat uitzien.

Jouw verhaal

Wanneer je online video gebruikt in je digitale marketingstrategie, heb je de perfecte gelegenheid om de boodschap van je merk te verbeteren en te verspreiden. Bij MediaMindz focussen we ons daarom niet alleen op het produceren van een zo’n mooi mogelijke video, maar leggen we vooral de focus op het verhaal dat jij wilt vertellen. Wij helpen jou graag om jouw merk echt tot leven te laten komen.

Nabewerking

Tot slot vind de nabewerking plaats. Hierbij komt alles bij elkaar en krijgt de video echt vorm. We spenderen aandacht aan elk klein detail en zorgen dat alle kleuren perfect zijn zodat jij trots kunt zijn op jouw merk.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
info@mediamindz.nl

Home » Wat wij doen » Videomarketing