Wat wij doen

Online marketing

Door het inzetten van online marketing zorg je voor een grotere bezoekersstroom naar je website. En met meer bezoekers op je site zorg je automatisch voor meer contactaanvragen, aankopen of verdien je meer geld met advertenties op je pagina. Het is daarom voor vrijwel iedere organisatie interessant om de mogelijkheden van online marketing te onderzoeken. Want mogelijkheden zijn er legio: zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Adwords (SEA), het inzetten van social media marketing (Facebook, LinkedIn, Instagram etc.) en e-mailmarketing.

Het optimaal inzetten van tijd en geld verdeeld over deze verschillende methodes is een vak apart; ons vak! En wij als vakidioten doen niets liever dan een compleet online marketing traject voor je uitvoeren. Zo zorgen wij  ervoor dat jij iedere maand betere resultaten gaat behalen zonder dat je hier ook maandelijks meer voor gaat betalen. Hoe we dat doen? Dat vertellen we je graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je krijgt dan direct gratis adviezen over wat je zelf al kunt doen en je gaat naar huis met een voorstel over hetgeen wij je kunnen bieden. We horen graag wanneer we tijd voor je vrij kunnen plannen in onze agenda!

 

Adverteren op Google

Wil je snel gevonden worden op een bepaald zoekwoord? Dan is een advertentie plaatsen de beste methode om mee te beginnen. Maar met alleen een pakkende tekst in je advertentie kom je er niet. Je moet namelijk goed beslissen over hoe je je advertentietegoed wil inzetten, monitoren hoe de bezoeker vervolgens de website gebruikt en voor de beste resultaten wil je landingspagina’s inrichten die precies dat laten zien wat de bezoeker zocht. Iedere klik op je advertentie kost geld dus het is de kunst om de verhouding tussen het aantal kliks en aankopen/aanvragen/downloads op je website zo scherp mogelijk te maken. Een hele uitdaging, en wij gaan die graag voor je aan!

Het laten uitvoeren van een SEA traject bij MediaMindz heeft een aantal voordelen:

  • Transparante werkwijze
  • Persoonlijk contact met een adviseur die met je meedenkt
  • Zorgeloos maandelijks betere resultaten behalen
  • Altijd inzicht hebt in hoe je budget wordt besteed

E-mail marketing

Het binnenhalen van een nieuwe klant geeft een lekker gevoel, toegegeven. Vandaar dat de meeste bedrijven zich ook bijna wekelijks afvragen hoe ze weer nieuwe klanten binnen kunnen halen. Er wordt budget voor vrijgemaakt voor de marketing en als de potentiële klant interesse heeft maak je tijd voor een kennismakingsgesprek en het schrijven van een concurrerende offerte. Maar wist je dat je met minder tijd en geld ook bij een andere doelgroep je omzet kunt vergroten? Wat dacht je van je bestaande klanten! Die kopen namelijk ook producten en/of nemen diensten af bij jouw concurrenten. En waarom? Omdat ze niet weten dat jij die dienst of dat product ook verkoopt! Door vaak met je klant te communiceren door bijvoorbeeld het het inzetten van e-mail marketing “los je dit op”. Maar deze oplossing houdt alleen meer in dan even een paar regeltjes in een standaard mailtje zetten en deze naar al je contacten te sturen. Wil je het serieus aanpakken dan ga je namelijk aan de slag met een een professioneel mail programma, heb je nagedacht over de vormgeving en zorg je dat er iedere periode weer interessante content komt. Of je laat je door MediaMindz ontzorgen, dan weet je natuurlijk zeker dat het goed komt.

Social Media Marketing

Wat berichtjes schrijven op Facebook, eens een leuke foto plaatsen op Instagram of een snelle tweet versturen over die toffe nieuwe opdracht die net is opgeleverd: dat kan ik zelf toch ook wel?! En in alle eerlijkheid? Natuurlijk kun je dat zelf. Maar zo kun je zelf waarschijnlijk ook wel een tafel maken, een muur verven of je haren knippen. En wellicht lukt het je nog best aardig ook. Het is alleen de vraag of je er de tijd voor wilt vrijmaken om er écht goed in te zijn. Zo ook met het inzetten van social media marketing. Wil je interessante resultaten behalen zal je tijd moeten vrijmaken om een gedegen social media plan op te stellen, wekelijks goede content moeten schrijven en je social media kanalen up to date houden. Het is dan handig dat je over een goede portie creativiteit beschikt, kennis hebt van social media marketing, goede schrijf skills bezit en je op de hoogte bent van de trends van jouw branche. Stiekem komt er dus toch best veel kijken bij het goed inzetten van social media marketing. En daarom zijn wij er om jou te helpen. Hoe we dat kunnen doen? Dat vertellen we je graag tijdens een #kennismaking!

Zoekmachine marketing

Ook wel SEO genoemd. In het kort wordt er met SEO bedoeld dat je met de juiste zoektermen bovenaan in Google komt te staan. Een sterke SEO strategie begint met een sterke website (technisch) en kwalitatieve content (tekst). Daarnaast is het voor Google een interessant gegeven wanneer andere websites jouw website benoemen (linkbuilding).

Google Rich Snippets

Om op te vallen in de zoekresultaten van Google kunnen Rich Snippets een grote meerwaarde bieden. Rich Snippets zijn extra aanvullingen op jouw website welke getoond worden in de zoekresultaten, zoals een beoordeling met sterren of een prijsaanduiding bij producten.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
info@mediamindz.nl

Home » Wat wij doen » Online marketing