Wat wij doen

Maatwerk websites

Van A tot Z voor jou ontworpen en geprogrammeerd. Precies zo gemaakt dat de doelgroep enthousiast wordt van jouw dienst of product en dat jij in een handomdraai zelfstandig content kan wijzigen. En wil je toch iets groters aangepast hebben of heb je tussentijds een probleem of vraag? Dan staan wij je altijd direct te woord en zorgen we voor een oplossing. Met persoonlijke service, unieke eigentijdse vormgeving en technische kennis en kunde maken wij het verschil. Ook zo enthousiast geworden om eindelijk onderscheidend te worden op het internet? Dan horen we vast snel van je!

Uniek ontwerp

Heb je al een idee van hoe jouw website er uit moet gaan zien? Of laat je je liever compleet leiden door onze creativiteit? Welke insteek je ook kiest, jouw website wordt uniek. Doordat we alles zelf programmeren kunnen we jou de garantie bieden dat zelfs jouw wildste ideeen door ons gerealiseerd kunnen worden. Hier gaan we zelfs zo ver in dat we jou 100% garantie geven dat je tevreden bent met het eindresultaat. Dit betekent:

  • Wij stoppen pas met ontwerpen tot jij tevreden bent
  • We blijven binnen het budget dat we vooraf hebben afgesproken
  • Jouw site is uniek voor jou ontworpen en geprogrammeerd

Geoptimaliseerd voor telefoon- en tabletgebruik

Niets is zo vervelend dat wanneer je op je mobiele apparaat op een menu item wil klikken en dat je venster met opties direct weer dichtklapt. Of dat je een formulier wilt invullen maar dat het formulier zo klein is dat je met je vingers niet op de boxjes kunt klikken. En het gevolg? Je gaat wel naar een andere site die je wel fatsoenlijk op je telefoon of tablet kunt gebruiken: er is immers altijd wel een concurrent die de zaakjes wel goed op orde heeft. Een mobiel- en tabletgebruiksvriendelijke website (ofwel een website met een “responsive design”) is daarom geen luxe maar een echte must als je serieuze zaken wilt doen. En wij bij Mediamindz doen in serieuze zaken. Het responsive maken van de website, en daarbij een uniek ontwerp speciaal voor kleinere schermen, hoort bij ons altijd bij het totaalplaatje.

Super easy te beheren

Even in een paar minuten zelf een nieuwe tekst online knallen met daarbij een pakkende foto en een contactformulier? Geen probleem met de door ons geprogrammeerde websites! Wij zorgen er namelijk voor dat de “achterkant” van de website zo is ingericht dat je alles gemakkelijk kunt vinden, beheren en aanpassen. Kom je er echt niet uit? Dan kunnen we het werk natuurlijk ook voor je doen óf we trainen je zodat je het toch helemaal zelf kunt.

Zoekmachineoptialisatie voor betere vindbaarheid

Wil je leads genereren met je website? Dan moet je site niet alleen visueel en functioneel bij je potentiele klanten aanspreken maar ze moeten hem ook kunnen vinden. Dit kun je in Google op drie manieren doen: maandelijks advertentiebudget spenderen om bovenaan te staan met een zoekopdracht (SEA) óf de website technisch en tekstueel zo opbouwen en programmeren dat deze “gratis” een goede plek bemachtigd (SEO) of een combinatie van deze twee methoden. Doordat wij onze websites zelf programmeren, en daarmee rekening houden met de regels voor SEO, heb je altijd direct een voorsprong op de concurrent met template website. En wil je écht gaan voor die positie op de eerste pagina? Dan helpen we je graag mee met een SEO optimalisatie traject waarbij we onder andere helpen met het continu genereren van content en linkbuilding.

Razend snelle hosting

Snel, sneller, snelst! Filmpjes moeten direct worden vertoond en je wil niet wachten tot afbeeldingen zijn ingeladen. Duurt het allemaal te lang? Dan is je klant net zo snel weer weg naar een andere site. Het is daarom belangrijk te investeren in de snelheid van je site. Dit doen wij voor je met het programmeren met slimme en snelle codes maar we bieden ook een snelle hosting die 24/7 bereikbaar is. Jouw voordeel:

  • Op alle browsers is jouw site supersnel
  • Je hebt één aanspreekpunt voor al je vragen over je website, de online bereikbaarheid én je email
  • Je data staat op een betrouwbare en veilige server

AVG wet 2018 – SSL Certificaat

25 mei 2018 trad de nieuwe AVG wet in werking. Deze wet zorgt er voor dat consumenten met een vertrouwd gevoel de website kunnen bezoeken. De AVG wet houdt onder andere in dat de website wordt voorzien van het nieuwste SSL certificaat een een recht geldende cookiemelding.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
info@mediamindz.nl

Home » Wat wij doen » Maatwerk websites