Wat wij doen

Maatwerk websites

Een sterke en onderscheidende website is onmisbaar voor een professioneel bedrijf. MediaMindz ontwikkeld daarom al haar websites compleet op maat naar wensen van de klant. Doordat onze websites vanaf niets worden opgebouwd durven wij een 100% tevredenheidsgarantie te geven. Daarnaast zijn al onze websites opgebouwd naar alle recente ontwikkelingen voor oa betere vindbaarheid tot SSL-ready.

Uniek ontwerp

Al onze websites worden uniek voor jou ontworpen. Wij beginnen met een blank canvas en zorgen dat iedere website wordt ontworpen naar tevredenheid van onze klanten. Doordat wij met een blank canvas werken is alles mogelijk! Wij durven dan ook een 100% tevredenheidsgarantie te geven voor onze ontwerpen!

Responsive design

Een website die ook geschikt is voor een mobiel apparaat (telefoon of tablet) lijkt vanzelf sprekend. Maar ook een mobiele website (responsive design) kan dusdanig ingericht worden dat deze zorgt voor een aanzienlijk verbeterd gebruikersgemak!

Super easy te beheren

De gebruikersgemak aan de achterkant van de website is minstens net zo belangrijk als aan de voorkant. Wij richten het beheersysteem van de website zo in dat het een genot wordt voor jou of je werknemers om de website te updaten met nieuwe informatie.

Technisch SEO voor betere vindbaarheid

SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, beperkt zich niet alleen tot de tekst, maar ook de technische opbouw van een website speelt een zeer belangrijke rol. Denk aan snelheid van de website tot het juist inrichten van de pagina’s.

Razend snelle hosting

Om ervoor te zorgen dat een website met alle tevredenheid wordt ontvangen door de bezoeker, is snelheid een belangrijk onderdeel. Daarom leveren wij onze websites indien gewenst ook met razend snelle hosting!

AVG wet 2018 – SSL Certificaat

25 mei 2018 treed de nieuwe AVG wet in werking. Deze wet zorgt er voor dat consumenten met een vertrouwd gevoel de website kunnen bezoeken. De AVG wet houdt onder andere in dat de website wordt voorzien van het nieuwste SSL certificaat een een recht geldende cookiemelding.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
info@mediamindz.nl

Home » Wat wij doen » Maatwerk websites