Wat wij doen

Gedrukte media

Reclame maken voor jouw bedrijf kan op veel manieren, zoals bijvoorbeeld via online kanalen als Google advertenties of via offline kanalen als brochures en folders. Een opvallende vormgeving van gedrukte media zorgt er voor dat je herkent wordt en in gedachten blijft bij de ontvanger.

Brochures en magazines

Het is de kunst om op te vallen! Door de talloze reclame-uitingen waar wij iedere dag weer opnieuw mee geconfronteerd worden moeten goede brochures of magazines opvallen en zich onderscheiden.
Wij gaan die uitdaging graag aan. Van een klein boekje van enkele pagina’s tot dikke catalogi. Van zakelijk, strak en modern tot huiselijk, sfeervol en gezellig. Niets is ons te gek.
Nadat wij samen met jou de richting hebben uitgezet en dat wij ons volledig hebben ingeleefd in jouw bedrijf gaan wij aan de slag. Met als doel: een prachtig eindresultaat dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook zorgt voor een goede herkenning en positionering van je bedrijf in de markt. Uiteindelijk resulterend in meer omzet.
Wil je een brochure of magazine ook online gebruiken? Dan kan dat. Op wens maken we het zelfs interactief.

Zakelijk drukwerk

Je visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en overig zakelijk drukwerk ontwerpen wij graag voor jou. Natuurlijk geheel in de huisstijl van je bedrijf. Wij zorgen er tevens voor dat je dit alles mooi gedrukt aangeleverd krijgt. Door een nauwe samenwerking met diverse partners kunnen wij u een goede prijs-/kwaliteitverhouding garanderen.

Advertenties

Offline adverteren is vaak een kostbare aangelegenheid en lijkt misschien vaak zinloos. Met een opvallende, doelgerichte advertentie en een goede strategie heeft dit zeker zin. Daarbij is een zorgvuldige targeting en het kiezen van het juiste blad/medium van cruciaal belang. Wij ondersteunen je hier graag in en zorgen ervoor, dat het wèl de moeite waard is!

Flyers en posters

Naast brochures en magazines zijn wij ook specialist in flyers en posters. Mooi en opvallend vormgegeven. Geheel in stijl van je bedrijf, organisatie of vereniging. Of als promotie van jouw evenement. Je kunt bij ons terecht voor alleen het ontwerp, dat wij drukklaar aanleveren of wij verzorgen het complete project van ontwerp t/m het drukwerk. Direct geleverd op jouw bedrijf of bij je thuis. Indien gewenst maken wij ook een online versie van je flyer of poster.

Gevelsigning en spandoeken

Heb je een etalage die een upgrade verdient of kan de gevel van je bedrijfspand wel een nieuwe uitstraling gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen het ontwerp en de montage. Vakkundig en met oog voor detail. Of het nu gaat om raambestickering, lichtbakken of freesletters, wij realiseren het.
Ook voor spandoeken (gemonteerd in frame of los) kun je bij ons terecht.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
info@mediamindz.nl

Home » Wat wij doen » Gedrukte media