Diensten

Wat wij doen

Iedere opdracht en wens van een klant is uniek. Daarom maken wij alles op maat zodat het naadloos aansluit bij de wensen van de klant en bij haar eindgebruiker. Wij ontwikkelen diverse producten als op maat gemaakte websites, apps, online marketing en diverse (gedrukte) media.

Maatwerk websites

Een sterke en onderscheidende website is onmisbaar voor een professioneel bedrijf. MediaMindz ontwikkeld daarom al haar websites compleet op maat naar wensen van de klant. Doordat onze websites vanaf niets worden opgebouwd durven wij een 100% tevredenheidsgarantie te geven. Daarnaast zijn al onze websites opgebouwd naar alle recente ontwikkelingen voor oa betere vindbaarheid tot SSL-ready.

Lees verder

Maatwerk Apps

Heb jij het idee dat het bedrijfsproces op digitaal gebied verbeterd kan worden? MediaMindz ontwikkeld op maat gemaakte bedrijfssoftware compleet ingericht voor jouw bedrijf. Zo is het mogelijk om een compleet CMS te laten ontwikkelen of losse bedrijfsapps te koppelen aan een bestaand CMS of boekhoudprogramma.

Lees verder
maatwerk apps

Vormgeving

Het karakter van jouw bedrijf uit zich onder andere ook in de vormgeving van zowel de huisstijl als de visuele communicatie naar buiten.

Lees verder

Online marketing

Tegenwoordig is online marketing niet meer weg te denken. Denk bijvoorbeeld aan advertenties op Social Media of Google om bij jouw potentiële klant onder aandacht te komen of zet e-mail marketing in voor het introduceren van nieuwe producten.

Lees verder

Gedrukte media

Reclame maken voor jouw bedrijf kan op veel manieren, zoals bijvoorbeeld via online kanalen als Google advertenties of via offline kanalen als brochures en folders. Een opvallende vormgeving van gedrukte media zorgt er voor dat je herkent wordt en in gedachten blijft bij de ontvanger.

Lees verder

Videomarketing

Video wordt steeds meer geconsumeerd op het internet. Zo veel zelfs dat het al jaren het overgrote deel van al het internetgebruik voor haar rekening neemt. En waarom ook niet? Een verhaal komt pas echt tot leven wanneer je elementen kunt gebruiken van zowel video als audio.

Lees verder
Home » Wat wij doen